Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
fan
Pridružen/-a: 28.03. 2011, 10:34 Prispevkov: 30 Kraj: koroška
|
Objavljeno: 11 Jul 2011 11:26 Naslov sporočila: Trdo vime |
|
|
Pozdravljeni!
Koza za katero sem že toliko spraševal ima eno vime še čisto trdo.Menim,da se to ne bo popravilo.
Kaj storite v takšnih primerih,kajti ko bosta mladiča odstavljena nadaljna reja po moje ne bo več smiselna,saj bo mlečnost minimalna,za pripust pa,mislim,da tudi ne bo več - s takšnim vimenom.
Zaenkrat ima tudi v tej strani vimena še nekaj mleka,da lahko mladiča sesata,vendar ga je opazno manj kot v drugem.
Kaj naj storim?
lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bobo V.I.P
Pridružen/-a: 20.01. 2011, 17:06 Prispevkov: 158 Kraj: Ptuj
|
Objavljeno: 11 Jul 2011 20:18 Naslov sporočila: |
|
|
Kruta resnica...Ko odstaviš mladiče jo izloči iz reje.
Lep pozdrav! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
fan
Pridružen/-a: 28.03. 2011, 10:34 Prispevkov: 30 Kraj: koroška
|
Objavljeno: 12 Jul 2011 07:22 Naslov sporočila: |
|
|
Ali je meso 3 leta stare koze uporabno za prehrano ljudi? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
CrnHudicek V.I.P
Pridružen/-a: 19.01. 2011, 11:55 Prispevkov: 134 Kraj: uršna sela
|
Objavljeno: 12 Jul 2011 07:23 Naslov sporočila: dfv |
|
|
čist ok je za salame, golaž, kako obaro če imaš rad kozje meso itd itd........... _________________ blagor ženskam ki so me v življenju zgrešile  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bobo V.I.P
Pridružen/-a: 20.01. 2011, 17:06 Prispevkov: 158 Kraj: Ptuj
|
Objavljeno: 12 Jul 2011 21:12 Naslov sporočila: |
|
|
Fan, ti je že Črni Hudiček odgovoril, vsako meso je užitno, skrivnosti so samo v umetnosti dodajanja začimb in priprave mesa. Dober tek!
Lep pozdrav! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|